toptop.dk
Navn Sprog Beskrivelse
bahnstrom Et website for de teknisk interesserede. Artiklerne på dette website omhandler først og fremmest kørestrøm ved de tyske jernbaner men artiklerne omfatter også lokomotiver, systemer i andre lande, links og billeder.
CARS CARS - Chinese Academy of Railway Sciences (det kinesiske akademi for jernbanevidenskab) - er moderne website med et godt layout. Begrænset indhold på engelsk men alligevel et besøg værd.
Corus Rail Corus er en britisk virksomhed med interesser inden for forskellige industrisektorer, herunder jernbaneinfrastruktur.
CSEE Transport CSEE Transport produceret signal- og strækningssystemer. Disse ATC systemer leveres til forskellige baneselskaber rundt omkring i verden CSEE leverer således en del af systemerne til TGV i Frankrig og Korea.
Deutsche Bahn Gleisbau Deutsche Bahn Gleisbau er infrastrukturenterpriseselskabet i den store Deutsche Bahn gruppe. I skrivende stund er der et lille underholdende spil på forsiden kaldet TrickyTrack...
European Rail Infrastructure Managers (EIM), Sammenslutningen af europæiske jernbaneinfrastrukturforvaltere.
H.J. Skelton & Co. Ltd. H.J. Skelton & Co. Ltd er en af de overlevende britiske producenter af skinneinfrastruktur og relateret materiel.
HANNING & KAHL HANNING & KAHL er en tysk virksomhedsgruppe med hovedområderne nærtrafik, bremser, og infrastrukturrådgivning.
Iarnród Éireann and Rail Artiklen er egentlig en kundereference men da den beskæftiger sig med jernbaneinfrastruktur er den ganske relevant.
Institution of Railway Signal Engineers (IRSE) For nogle er det blot en interessant hobby, for andre er det deres daglige arbejde: Jernbanesignaler. IRSE er den britiske faglige sammenslutning for alle der arbejder med præcis dette område. På deres website findes relevant information til emnet og fokus ligger i sagens natur på de britiske systemer.
Learn How The Standard Gauge Railroad Width Was Established Learn How The Standard Gauge Railroad Width Was Established
Magnetbahnen Et website af forfatteren til Bahnstrohm der denne gang har magnetbaner som tema. Forfatteren er helt klart en specialist udi tog der fremdrives af forskellige elektriske systemer.
Magnetschnellbahnen.de Forfatteren, Jens Schulze, siger i al beskedenhed at han vil forsøge at samle alt relevant information omkring magnetbaner og tekniske oplysninger om de vigtigste magnetbanesystemer. Siden er under opbygning, men hvis det der allerede findes er et udtryk for den endelige website kvalitet er den virkelig værd at holde øje med. For alle der interesserer sig for elektriske baner og lokomotiver er afsnittet om historie "Geschichte" værd at se igennem
Mer Mec S.p.A. Italiensk producent af materiel til vedligehold af jernbaner. 
Network Rail Efter mange problemer blev ejerforholdet omkring jernbaneinfrastruktur nationaliseret og reorganiseret i det nye selskab Network Rail. Selskabet har en meget velorganiseret og informativ hjemmeside der er et besøg værd hvis man vil vide mere om britiske jernbaner.
North American Signaling Carsten S. Lundstens udemærkede website omkring signaler i nordamerika.
Pfleiderer Pfleiderer producerer betonsveller og hører til de allerstørste producenter i Europa.
Railworks Railworks er en nordamerikansk leverandør af jernbaneinfrastruktur og "turn-key" projekter - altså totalleverancer som f.eks. Metroer.
RMI RMI (Rail Car Management) er en amerikansk virksomhed der levere e-commerce og logistikløsninger til jernbanevirksomheder.
Safetrack Denne svenske virksomhed har specialiseret sig i at fremstille jernbanemateriel, specielt til elektriske baner.
Schmidt Øveraasen AS Den norske virksomhed Schmidt Øveraasen har specialliseret sig i snerydningsudstyr, herunder også udstyr til jernbaner. Virksomheden er i dag en del af en større udenlandsk koncern.
Schranken im Web Man tror altid at man har set det hele omkring jernbaner repræsenteret på Internettet. Og hver gang man er nået til den erkendelse dukker der alligevel en side op med et nyt aspekt. Denne gang er det jernbanebomme der kommer i fokus.
SIGCENT Signalling Centre Software har specialiseret sig i at fremstille simuleringssoftware for forskellige britiske jernbaneknudepunkter. På hjemmesiden kan man ser forskelligt om produktet og dets muligheder
Signaler og Sikringsanlæg Henrik W. Karlsson har opbygget et virkeligt godt website om danske signaler og sikringsanlæg. Der findes et godt gennemarbejdet online leksikon med gode illustrationer og en omfattende kildehenvisning
Signalfakta Signalfakta er svenskeren Per Forsströms website om signalteknik. Har i sagens natur mest om Banverkets anlæg med også en del historisk materiale.
Spitzke Spitzke er en stor tysk koncern der har specialiseret sig i infrastrukturanlæg. Som en af de nyeste afdelinger har man etableret SPITZKE Scandinavia A/S i Danmark.
Technical Society for Rail Operations Denne forening arbejder med at fremme sikkerheden inden for afviklingen af jernbanedrift. (noget tyder dog på at der ikke er sket noget siden 2000, i alle fald fik vi tæller nummer 1).
Trackwork Trackwork er en britisk virksomhed der laver præcis det navnet siger - "skinnearbejde" - arbejder ved skinnelegement.
Wolfgang Meyenberg's Homepage Wolfgang Meyenberg's hjemmeside omhandler jernbanesignaler, primært tyske men også fra andre og mere eksotiske lande som Honduras og Kina.
Dagens Link (arkiv)
Oversigt over samtlige Dagens Link
Opret et link til toptop.dk

 
Billedet

 
Der er måske nogle der har læst Agatha Christies "Mordet i det blå tog" og dette tog var ikke fiktion. Her er en reklame på engelsk for toget.
 

Besøg Yahoo's danske afdeling - her finder du blandt andet toptop.dk


Copyright © 1999 - 2007 toptop.dk

TOP OF PAGE