toptop.dk
Navn Sprog Beskrivelse
Kimsim Et stort engelsk website om Microsoft Train Simulator der har en masse downloads og øvrigt materiale relateret specifikt mod britiske jernbaner.
Lollandsbanen Privat Lollandsbanen Privat er en nyere hjemmeside hvor man kan finde en del information og billeder fra Lollandsbanen. Mest interessant er siden dog for alle der interesserer sig for Microsoft Train Simulator hvor der findes en del add-on materiale om Lollandsbanen
Microsoft Train Simulator Det officielle site vedrørende Microsoft Train Simulator - hos Microsoft.
MS Train Simulator Down Under Australsk site vedrørende Microsoft Train Simulator.
MSN Microsoft Train Simulator Fan Site MSN site om Microsoft Train Simulator - MSN er en del af Microsoft koncernen og derfor meget tæt på kilderne omkring Microsoft produkterne.
MSTS Steamtrains MSTS Steamtrains arbejder med at fremstille noget så interessant som realistisk dampende lokomotiver til Microsoft Train Simulator.
Oltimerklubben Meget flot dansk website der beskæftiger sig med at fremstille ældre materiel til Microsoft Train Simulator.
Routebilders Et af de store danske Microsoft Trainsimulator websites. Mange downloads og god info om materialet.
Tog-Sim TogSim er en af de efterhånden mange danske sider der beskæftiger sig med Microsoft Train Simulator og Trainz. Hos tog-sim.dk, som siden helt korrekt hedder, finder du et godt besøgt forum og en liste med materiel og ruter.
Train Model Sud Train Model Sud er en sammenslutning af belgiske og luxembourgske jernbane entusiaster. Ud over at der findes en masse gode billeder fra virkelige jernbaner på dette website, er der også en del gode billeder fra foreningens eget anlæg. En ulempe ved dette site er at man ofte skal bruge "back" på sin browser for at komme tilbage til menuen. Men ellers et godt website om et lidt overset område.
Trainsim.com Et af de virkelig store websites vedrørende simuleringer. Her findes en mænge information om og materiale til blandt andet Microsoft Train Simulator og Trainz
Trainz 4 You Trainz4you er grundlagt af 4 venner der har den fælles interesse, at skabe virtuelle modeller af jernbanemateriel. Målet er at blive danmarks størte site inden for området inden for en overskuelig fremtid.
TS-EF Erich & Kasper Falensteen
Dagens Link (arkiv)
Oversigt over samtlige Dagens Link
Opret et link til toptop.dk

 
Billedet

 
Der er måske nogle der har læst Agatha Christies "Mordet i det blå tog" og dette tog var ikke fiktion. Her er en reklame på engelsk for toget.
 
Annonce

Busserne ved Køge-Ringsted Jernbane
 

I starten af 1920-erne opstod der et utal af bilruter overalt i landet og også i Køge-Ringsted Jernbanes opland. For at imødegå konkurrencen gik banen i 1935 ind i rutebildrift.

Under 2. verdenskrig blev driften indskrænket kraftigt. Den ene af banens rutebiler blev udstyret med gasgenerator, og den anden blev opklodset. Umiddelbart efter krigens afslutnng blev den ombygget til jernbanedrift. I takt med at benzin- og gummitildelingen steg, blev busdriften genoptaget.

I starten af 1960'erne steg bilismen kraftigt og banens drift blev urentabel. Den 31. marts 1963 lukkede banen. Den blev erstattet af Køge-Ringsted kommunale Rutebilselskab.

Besøg Yahoo's danske afdeling - her finder du blandt andet toptop.dk


Copyright © 1999 - 2007 toptop.dk

TOP OF PAGE