toptop.dk
Link Center Top
Modelbane & Hobby, Dansk
Navn Sprog Beskrivelse
PRODUCENTER Link til toptop's hobby sektion.
Railsoft. Ikke gennemgået
Jens Vesterdahl's hjemmeside Ikke gennemgået
Peter Engelsted Jonasen's side Ikke gennemgået
Steen Hartmann Denne site er på engelsk og dækker andet end jernbaner, der er dog en ganske fremragende afsnit om sporvogne. Glimrende hvis man har brug for en hurtig letforståelig oversigt.
BMJK Amerikansk inspireret modelbane på Bornholm. Starten på et imponerende anlæg.
Brøndbyekspressen Ikke gennemgået
Dansk Model-Jernbane Klub Ikke gennemgået
Danish Train Simulator Om Microsoft Train Simulator og mere. Under opbygning.
Djurs Modelbane Klub Ikke gennemgået
DSB Nr 209 En site med en kort engelsk beskrivelse af N 209 af Jesper Bo Nielsen samt foto af selvbygget model.
Dansk Modelbane Union Hovedorganisation for en række af modelbaneklubber i Danmark. Gode saglige informationer for modelbyggere.
Farum Model Jernbane Klub Bygger en model af Slangerupbanen
Felderbanen Forhandler af modelbanetilbehør
Fjellandske Jernbaners Fællesraad Ikke gennemgået
Frederikshavn Modeljernbaneklub Ikke gennemgået
*G* MODULFORENINGEN Ikke gennemgået
Gersagerparkens Modeljernbaneklub Ikke gennemgået
Golden Spike Om ikke andet er Golden Spike kendt som det sidste søm i den transkontinennale jernbane gennem USA. Golden Spike er også en dansk modeljernbaneklub med speciale i jernbaner i USA. Klubben fokuserer på perioden fra 1940'erne og til i dag. Et besøg på klubbens hjemmeside afslører at det give rig mulighed for både damp- og dieseldrift.
HTMJ HTMJ er en modeljernbane bygget i skala H0 - 1:87 med 2 skinne drift og DCC, som styring. Banen går fra Høng til Tølløse via Stenlille. Fra Høng er der forbindelse via DSB strækningen til enten Slagelse eller Kalundborg via Gørlev. Fra Tølløse er der forbindelse via DSB strækningen til Kalundborg over Holbæk og til Østerport via Roskilde.
Hadsten Model Jernbaneklub (Europabanen) Ikke gennemgået
Havebanens Hjemmeside Denne website er tematisk fokuseret på spor IIm (1:22,5) og har mange virkelig fine detaljer. Der finde gode artikler for selvbyggere om hvordan man uden større økonomiske udgifter får bygget ting til havebanen. Samtidigt er der mange rigtig gode billeder fra banen. Absolut et besøg værd.
Jydsk Model Jernbane 
Klub
Dette website tilhører en af Danmarks ældste modelbaneklubber. Efter en beskeden start er der virkelig kommet fart over feltet. Klubben arbejder nu på at opbygge Danmarks største modelbaneanlæg. At dømme ud fra de mange gode billeder på klubbens website er der virkelig noget at se frem til.
Modelbaneklubben "Jernhesten" Ikke gennemgået
Modeljernbaneklubben "Gudenå-Ekspressen" Ikke gennemgået
Modeljernbaneklubben H0-Aalborg Klubben  bygger for tiden et ca. 100 m2 modeljernbaneanlæg efter dansk forbillede.
Modeljernbaneklubben "Puffen" Klubbens formål er at fremme det almindelige kendskab til modeljernbaner efter det virkelige forbillede.Puffen ønsker specielt at udbrede kendskabet til Fynske baner, ikke kun hoved- og sidebaner, men også de mange tidligere mindre privatbaner.
ModelBane Piger Dette website er på dansk En interessant indfaldsvinkel til modelbaner. Vi lader dette websites motto tale for sig selv: Bag en tilfreds modelbanemand, står en tålmodig kvinde.
En mor, en søster, en veninde, en kæreste, en kone eller en datter.
 
Modeltog Udemærket dansk website der har specialiseret sig i danskrelateret modelbanestof. En udemærket gennemarbejdet website.
Modulsammenslutningen K. V. M. Ikke gennemgået
Niels Møllers hjemmeside Niels Møller har opbygget et meget personligt website om modelbaner hvor der er en god afgrænsning af emnet. Der findes en række artikler med tips & tricks om hvordan man for små midler kan komme igang med sin modelbane. Ved siden af dette findes der en række links til andre websites med relaterede emner.
Odense Model Jernbane Klub Odense Model Jernbane Klub driver et godt og velstruktureret website. Her kan den modelbane interesserede finde alt omkring foreningen og dens anlæg. Som en af de mere kreative modelbaneklubber driver man naturligvis også en handelsafdeling.
Erik Olsens hjemmeside Erik Olsen skriver primært om modeljernbanernes tekniske detaljer og definitioner. Og det gør han rigtig godt. Der er en masse om målestoksforhold, standarder, perioder og lignende. Men der er også en række billeder af hans egne fremragende modeller.
Skanderborg Modeljernbane Klub Den 11. April 1983 blev den stiftende generalforsamling afholdt for Skanderborg Modeljernbane Klub (forkortet SdMJK). Siden da har klubben udviklet sig til en dynamisk og aktiv klub. Klubbens primære aktivitet er naturligvis anlægget, men der foretages også forskellige andre aktiviteter i klubben.
Slagelse Model Jernbane Klub Ikke gennemgået
Smugglers Division Et Union Pacific inspireret modelbaneanlæg.
Svinninge Modeljernbane Klub Ikke gennemgået
Sønderborg Model Jernbane Klub Ikke gennemgået
Toget.dk Salg af modeltog og tilbehør via internettet.
Train-sim.dk Jernbanefolket har længe savnet et modstykke til Microsoft Flight Simulator. Stor var begejstringen da Microsoft lancerede Train Simulator. Train-sim.dk vil sikkert gøre sit til at dette spil får endnu flere danske tilhængere. På dette site findes danske tilføjelser til Train Simulator. Hvad med at køre IC4 på Lollandsbanen? Ja - ikke sandt! Og der findes flere danske godbidder at hente samme sted. Et flot stykke arbejde.

Thy Jernbane – Forening TJF

Foreningens formål er at fremme interessen for og kendskabet til jernbane af enhver art, herunder opbygningen af et modeljernbaneanlæg i H0 efter dansk forbillede.
Dagens Link (arkiv)
Oversigt over samtlige Dagens Link
Opret et link til toptop.dk

 
Billedet

 
Der er måske nogle der har læst Agatha Christies "Mordet i det blå tog" og dette tog var ikke fiktion. Her er en reklame på engelsk for toget.
 

Besøg Yahoo's danske afdeling - her finder du blandt andet toptop.dk


Copyright © 1999 - 2007 toptop.dk

TOP OF PAGE