toptop.dk

 
 

 
DSB Museumstog
DSB Museumstog er en del af Danmarks Jernbanemuseum, som er ejet af DSB og Banestyrelsen i fællesskab. Der er ingen eller meget få ansatte i Museumstog. Alt arbejde med vedligehold, istandsættelse og kørsel foregår ved hjælp af frivillig arbejdskraft. Nogle af de frivillige er ansat ved DSB, andre kommer udefra, men fælles for alle er at man  gerne vil gøre en indsats for at få det historiske materiel ud at køre.
 
 

 
Kontakt
Postadresse:
DSB Museumstog
Hvide Møllevej 10A
8900 Randers
Email:
DSB Museumstog
Yderligere information: Frank Sørensen,
Tlf. 98 24 00 54. E-mail: lfb@djk.com
Hjemmeside:DSB Museumstog
 
 

 
Placering
På jernbanemuseet i Odense er blandt andet udstillet forskellige lokomotiver og vogne, som samlet giver et overblik over de danske jernbaners historie og materiellets udvikling gennem tiden.
Vest for Storebælt er alle aktiviteter samlet i Randers, og øst for Storebælt er der værksteder i Roskilde og på centralværkstedet i København.
 
Dagens Link (arkiv)
Oversigt over samtlige Dagens Link
Opret et link til toptop.dk

 
Billedet

 
Der er måske nogle der har læst Agatha Christies "Mordet i det blå tog" og dette tog var ikke fiktion. Her er en reklame på engelsk for toget.
 

Omveje til nutiden
- historien bag DSB

Kom bag beslutningerne i DSB gennem 150 år. Hvilke valg er truffet, og hvad blev konsekvenserne for jernbanens udvikling og for passagererne? Bogen er rigt illustreret og skildrer på en ny og farverig måde DSB´s spændende historie.

Besøg Yahoo's danske afdeling - her finder du blandt andet toptop.dk


Copyright © 1999 - 2007 toptop.dk

TOP OF PAGE