toptop.dk

 
 

 
D Maskinegruppen
Dansk Jernbane-Klub, D-maskinegruppen kører veterantog overalt på Sjælland. Det er her muligt at leje “sit eget tog”.
Og bag denne tilsyneladende enkle opgave ligger tusindvis af arbejdstimer fra mange engagerede mennesker. Alle har de det til fælles at de holder af gamle tog og ønsker at bevare dem for eftertiden.
 
 

 
Kontakt
Yderligere information:
Formand Jan Bo Pedersen
Buerupvej 41
4450 Jyderup.
Telefon 58 25 03 71
Hjemmeside: D-maskinegruppen
 
 

 
Interesseret?
D-maskinegruppen, består af en samling mennesker, der holder af tog fra gamle dage og som holder af at køre med deres eget tog.
D-maskine gruppen har to værksteder, ét på Hvalsø Station, hvor gamle jernbanevogne fra tiden omkring første verdenskrig bliver restaureret og ét i remiserne i Høng hvor damplokomotiverne sættes i stand.
Har du lyst til at hjælpe til med at være med til at bevare denne del af Danmarks historie henvend dig da på kontaktadressen.
 
Dagens Link (arkiv)
Oversigt over samtlige Dagens Link
Opret et link til toptop.dk

 
Billedet

 
Der er måske nogle der har læst Agatha Christies "Mordet i det blå tog" og dette tog var ikke fiktion. Her er en reklame på engelsk for toget.
 

Omveje til nutiden
- historien bag DSB

Kom bag beslutningerne i DSB gennem 150 år. Hvilke valg er truffet, og hvad blev konsekvenserne for jernbanens udvikling og for passagererne? Bogen er rigt illustreret og skildrer på en ny og farverig måde DSB´s spændende historie.

Besøg Yahoo's danske afdeling - her finder du blandt andet toptop.dk


Copyright © 1999 - 2007 toptop.dk

TOP OF PAGE