toptop.dk

 
 

 
KLK
Lokomotivklubben KLK er stiftet i 1962, med det formål at "erhverve og bevare historisk jernbanemateriel, og søge dette anvendt i et "veterantog". Fra starten var det især jernbanemateriel fra Koldingegnens privatbaner, der havde klubbens interesse. Men klubben har i dag også materiel fra statsbanerne og andre danske privatbaner. Klubben har lokaler ved den gamle DSB remise i Lunderskov.
 
 

 
Kontakt
Postadresse:
Lokomotivklubben KLK
Bakken 21
6640 Lunderskov
Telefonkontakt:
Lars Ole Hansen
75 52 28 82
Informationstelefon:
75 58 60 60
E-mail:
klk@klk.dk
Hjemmeside: KLK
 
 

 
Troldhedebanen
For første gang udgiver Lokomotivklubben KLK en bog. Da bogen gennemgribende bearbejder Troldhedebanen' s 50 driftår, har KLK set det som en naturlig opgave. at udgive denne. KlK er jo en direkte udspringer af Danmarks længste privatbane. Det er første gang, at banen og arbejdet omkring den beskrives så grundigt. Bogen kan bestilles via klubbens hjemmeside.
 
Dagens Link (arkiv)
Oversigt over samtlige Dagens Link
Opret et link til toptop.dk

 
Billedet

 
Der er måske nogle der har læst Agatha Christies "Mordet i det blå tog" og dette tog var ikke fiktion. Her er en reklame på engelsk for toget.
 

Omveje til nutiden
- historien bag DSB

Kom bag beslutningerne i DSB gennem 150 år. Hvilke valg er truffet, og hvad blev konsekvenserne for jernbanens udvikling og for passagererne? Bogen er rigt illustreret og skildrer på en ny og farverig måde DSB´s spændende historie.

Besøg Yahoo's danske afdeling - her finder du blandt andet toptop.dk


Copyright © 1999 - 2007 toptop.dk

TOP OF PAGE