toptop.dk

 
 

 
Mariager-Handest
Veteranjernbane
Foreningen består af ca. 60  jernbaneinteresserede, der bruger en del af vores fritid - for nogle er det al fritid - på at holde hjulene i gang.
Mariager-Handest Veteranjernbane er stiftet midt i 1960'erne, hvor størsteparten af Danmarks lokale jernbanenet blev nedlagt. Veteranjernbanen har siden dengang samlet interessant, historisk jernbanemateriel med det formål, at bruge dette materiel i et aktivt og levende museum.
 
 

 
Kontakt
Postadresse:
Ny Havnevej 3,
DK-9550 Mariager
Telefoner:
Mariager Station:
98 54 18 64
Driftsbestyren:
98 57 22 57
Bestilling af tog:
86 21 51 21
Medlemsforhold:
98 57 26 34
E-mail: mhvj@djk.com
Hjemmeside:MHVJ
 
 

 
Medlemskab
Vil du vide mere - og har du eventuelt lyst til at prøve ? Så henvend dig, når du ser dem gå på stationen, i toget eller i værkstedet. Eller ring eller skriv til vores medlemsservice, så sender vi flere oplysninger. Du er også altid velkommen til at være med i nogle timer, dage eller uger helt uforpligtende, inden du bestemmer dig for indmeldelse i klubben.
 
Dagens Link (arkiv)
Oversigt over samtlige Dagens Link
Opret et link til toptop.dk

 
Billedet

 
Der er måske nogle der har læst Agatha Christies "Mordet i det blå tog" og dette tog var ikke fiktion. Her er en reklame på engelsk for toget.
 

Omveje til nutiden
- historien bag DSB

Kom bag beslutningerne i DSB gennem 150 år. Hvilke valg er truffet, og hvad blev konsekvenserne for jernbanens udvikling og for passagererne? Bogen er rigt illustreret og skildrer på en ny og farverig måde DSB´s spændende historie.

Besøg Yahoo's danske afdeling - her finder du blandt andet toptop.dk


Copyright © 1999 - 2007 toptop.dk

TOP OF PAGE