toptop.dk

 
 

 
NSVJ
Helsingør Jernbaneklub så dagens lys den 20. marts 1958, da en gruppe lokale jernbaneinteressede samledes omkring opbygningen af et modelbaneanlæg.
Der gik et par år med at finde egnet materiel. Det første lokomotiv var Skive Vestsalling Jernbanes Nr. 1, og en stor del af omkostningerne i forbindelse med købet blev dækket af en sponsor, rejsekongen Simon Spies.
Nordsjællands Jernbaneklub har i dag mere end 350 støttemedlemmer og ca. 100 aktive medlemmer. Disse medlemmer har i årenes løb lagt langt over 100.000 arbejdstimer både i værkstederne og i hjemmene med bestyrelsesarbejde, medlemsblade og særtogsplanlægning.
 
 

 
Kontakt
Nordsjællands Jernbaneklub
Jørgen Larsen
Gartnersvinget 11
3220 Tisvildeleje
Telefon: 48 70 89 35
E-mail: nsjv@museum.dk
Hjemmeside:Nordsjællands Veterantog
 

 
Medlemskab
I Nordsjællands Jernbaneklub er vi idag ca. 320 medlemmer og heraf ca. 90 aktive medlemmer, som sammen dyrker vores fælles interesse, nemlig jernbaner, lokomotiver og tog.
Oplysninger om Nordsjællands Jernbaneklub, tilsendelse af brochuren "indmeldelse i klubben" samt giro-kort til indmeldelse rekvireres på kontaktadressen.
 
Dagens Link (arkiv)
Oversigt over samtlige Dagens Link
Opret et link til toptop.dk

 
Billedet

 
Der er måske nogle der har læst Agatha Christies "Mordet i det blå tog" og dette tog var ikke fiktion. Her er en reklame på engelsk for toget.
 

Omveje til nutiden
- historien bag DSB

Kom bag beslutningerne i DSB gennem 150 år. Hvilke valg er truffet, og hvad blev konsekvenserne for jernbanens udvikling og for passagererne? Bogen er rigt illustreret og skildrer på en ny og farverig måde DSB´s spændende historie.

Besøg Yahoo's danske afdeling - her finder du blandt andet toptop.dk


Copyright © 1999 - 2007 toptop.dk

TOP OF PAGE