toptop.dk

Ophavsret - www.toptop.dk

 
Beskyttelse af ophavsret
Alt på www.toptop.dk er beskyttet af lov om ophavsret.
Artikler, fotografier, grafik og anden offentliggørelse på www.toptop.dk stilles til rådighed for personlig visning eller læsning.
Det er ikke tilladt at tage kopi i elektronisk og / eller digital form, i følge. ophavsretlovens § 12. Der må tages enkelte kopier på papir (udskrift) til privat brug.
Denne adgang gælder alene fysiske personer.
En virksomhed må således ikke udprinte en artikel m.v., herunder heller ikke til brug for kopiering til virksomhedens medarbejdere.
Yderligere anvendelse og kopiering kræver udtrykkelig skriftlig tilladelse fra toptop.dk.
Som udgangspunkt er alt materiale på www.toptop.dk beskyttet efter henholdsvis varemærkeloven, ophavsretsloven eller markedsføringsloven, medmindre noget andet udtrykkeligt fremgår.
Vær specielt opmærksom på at www.toptop.dk også indeholder materiale eller henvisning til materiale hvorover tredjepart kan have rettigheder.
Skulle man som tredjepart konstatere at der foretages brud på ophavsret via www.toptop.dk skal sådant straks meddeles webmaster@toptop.dk med angivelse af form og rettighed hvorefter de nødvendige foranstaltninger der bringer dette til ophør vil blive iværksat.
 
Såfremt dele af teksten på denne side eller enkelte formuleringer i teksten ikke svarer til, ikke længere svarer til, eller slet ikke svarer til gældende ret, har dette forhold ingen indvirkning på den øvrige teksts indhold og gyldighed.
Dagens Link (arkiv)
Oversigt over samtlige Dagens Link
Opret et link til toptop.dk

 
Billedet

 
Der er måske nogle der har læst Agatha Christies "Mordet i det blå tog" og dette tog var ikke fiktion. Her er en reklame på engelsk for toget.
 
Annonce

Kevin Robertson har skrevet bogen med den meget sigende titel: "Odd Corners of the GWR from the Days of Steam". Bogen er fyldt med finurlige oplysninger om GWR. Bare for at nævne et par enkelte eksempler: Hvem leverede egentlig kul til GWR's mange lokomotiver? Eller hvad slags møbler kunne man forvente at forefinde på en typisk GWR station? Oplysningerne spænder lige fra det særdeles nyttige til det bizarre. Naturligvis indeholder bogen mange billeder - hele 187.

Besøg Yahoo's danske afdeling - her finder du blandt andet toptop.dk


Copyright © 1999 - 2007 toptop.dk

TOP OF PAGE