toptop.dk
Praktiske oplysninger om toptop.dk
Formålet med denne side er at give praktiske oplysninger der ikke er anført andetsteds på denne website.
Ejerforhold
domænenavnet toptop.dk ejes af René Jul-Hansen, Fuglsevej 29, 4960 Holeby. Dette website drives som privat website og altså ikke i forretningsmæssig øjemed. Sponsorer og partnere bidrager til dækning af en del af omkostningerne ved at drive dette website.
Redaktion og webmaster
René Jul-Hansen fungerer ligeledes som ansvarlig redaktør og webmaster.
Alle artikler hvori indgår betegnelsen vi hidrører fra det forhold at der kan have været yderligere bidragsydere til artiklen, men at den endelige udformning - og derfor også ansvaret for indholdet - ligger hos René Jul-Hansen.
Af praktiske årsager holdes kontakt vedrørende indhold og teknik adskilt som henholdsvis redaktion@toptop.dk og webmaster@toptop.dk.
Personlig kontakt til René Jul-Hansen kan ske på rene.jul-hansen@toptop.dk.
Besøgende
Ved årsskiftet 2002/2003 har dette website haft et samlet besøgstal på lidt over 73.000. Det betyder at antallet af besøgende i 2002 var på tæt ved 30.000. Vurderingen for 2003 er nok at antallet af besøgende kommer ned i nærheden af 20.000. Det burde betyde at antallet af besøgende vil have nærmet sig 90.000 ved udgangen af 2003.
Omkring 65 procent af alle besøgende kommer fra et dansk domæne. Næststørste gruppe er "ukendt" fordi det ikke er muligt at spore domænet. Næststørste nationale gruppe er Norge med 4 procent og Sverige med 1 procent. .net og .com besøgende udgør ialt 8 procent.
De store besøgsdage er torsdag og fredag med hver 15 procent. Det vil sige at hvis mandag til søndag udgør 100 procent er der 15 procent af disse om torsdagen og 15 procent om fredagen.
Omkring 25 procent af alle besøgende kommer via en søgemaskine som f.eks. Google eller Yahoo.
En stigende del af de besøgende kommer fra linksamlinger på andre jernbanerelaterede websites.
Dagens Link (arkiv)
Oversigt over samtlige Dagens Link
Opret et link til toptop.dk

 
Billedet

 
Der er måske nogle der har læst Agatha Christies "Mordet i det blå tog" og dette tog var ikke fiktion. Her er en reklame på engelsk for toget.
 

Besøg Yahoo's danske afdeling - her finder du blandt andet toptop.dk


Copyright © 1999 - 2007 toptop.dk

TOP OF PAGE