toptop.dk

Total oversigt over alle dagens link

Dato Navn Sprog Beskrivelse
30-09-2003 West Cork Model Railway Village Denne irske turistattraktion er nok bedst at sammenligne med det fænomen vi i Danmark kalder "Minibyer". Det interessante her er dog at modellerne og jernbanen alle omhandler den nu forsvundne West Cork Railway.
29-09-2003 Model Railway Express MAG Model Railway Express MAG er et britisk website der omhandler britiske jernbanemodeller omtrent på samme måde som modeltog.dk behandlede danske. Layout og navigation på dette website er dog ikke helt så avanceret.
28-09-2003 Nørresundby (tekst og billeder om broen). Nørresundby (tekst og billeder om broen).
28-09-2003 Die Eisenbahn in Schleswig-Holstein Jernbanen i Schleswig - Holstein
27-09-2003 16mm NarrowGauge Modellers Hollænderen Dick Summerfelds site om 16 mm smalspor.
26-09-2003 B&O Railroad Museum 175th Anniversary of Railroading in America Det officielle website for B&O's 175 års jubilæum
25-09-2003 Nordvestbanen Nordvestbanen er en hjemmeside der omhandler såvel modelbaner som virkelige jernbaner. På siden findes en række interessante artikler og billeder om modelbaner i 1:87. Artiklerne om Nordvestbanen i 1:1 er stadig under opbygning.
24-09-2003 Ulrik T Jensen Ulrik T Jensen skriver selv på sin hjemmeside at han ønsker at lave de kedeligste sider om emner der interesserer ham. Men kedeligt er det bestemt ikke kik engang på hans artikler under emnet "Tog". Hurra for de kedelige.
23-09-2003 Lee Pickett Photographs Lee Pickett Photographs er et flot website hjemmehørende på Washington State University i det nordvestlige USA. Her finder man blandt andet en række unikke billeder fra Great Northern.
22-09-2003 Transportministeriet Sri Lanka Den officielle hjemmeside for transportministeriet i Sri Lanka. I perioder er hjemmesiden lukket pga opgradering men når den er tilgængelig er der interessante indtryk fra en mere eksotisk transportsystem
21-09-2003 North River Railway North River Railway er en modelbane der er konstrueret omkring forestillingen om hvordan en amerikansk lokalbane kunne have set ud omkring år 1900. Gode billeder og interessante detaljer
20-09-2003 Eastern Railway (Indien) Eastern Railway er et indisk jernbaneselskab der er blevet til ved sammenlægningen af en række mindre selskaber der opererede i en række delstater. På hjemmesiden finde relevante oplysninger om selskabet og dets aktiviteter.
19-09-2003 TEITO RAPID TRANSIT AUTHORITY Dette website omhandler ganske enkelt Teito (japan) Metroen. Det er den engelske udgave som har lidt færre information end den japanske udgave. Men alligevel - et spændende bekendtskab
18-09-2003 Sao Paulo Metro Sao Paulo Metro bedriver et absolut interessant website med masser af spændende information. Læg for eksempel til den meget kreative samling af "wallpapers" til Windows PC'er.
17-09-2003 EURO EURO, nej det er ikke noget med penge men derimod noget så interessant som et Metro projekt i Esfahan i IRAN. Og dette website er samtidigt et brud på forestillingen om Iran som et kedeligt lukket samfund uden nogen form for teknologisk udvikling.
16-09-2003 Virginia Railway Express Virginia Railway Express eller VRE i daglig tale leverer passagertrafik til området i det nordlige Virginia's mindre forstæder og ned til Alexandria, Crystal City den indre by i Washington, D.C.
15-09-2003 Calcutta Metro En meget kort oversigt over Calcutta Metro. De væsentligste facts om selskabet er dog at finde på denne side.
14-09-2003 Railway und Tram En østrigsk hjemmeside der omhandler jernbaner og sporveje samt disse i model. På billedsiden findes nogle fine gamle billeder fra Wien og omegn sidst i 1950'erne. Endvidere gode billeder fra dagens jernbaner.
13-09-2003 Baikalbanen For alle der er interesseret i jernbanen omkring Baikalsøen er dette website et besøg værd. Egentlig er det hjemmesiden for Irkutsk-regionen men der findes også en sektion med billeder og historie fra banen.
12-09-2003 Jernbaner i region Chiba (Japan) På hjemmesiden for regionen Chiba findes der et punkt som hedder "The Railway Network and the Urban Monorail" hvor man i tekst og billeder kan læse lidt om denne regions jernbaner.
11-09-2003 Eritrean Railway and Ropeway Eritrean Railway and Ropeway er en uofficiel hjemmeside for jernbaner og svævebaner i den hårdtplagede stat. I betragtning af de vanskelige forhold der hersker i og omkring regionen er det lykkedes at opbygge en hjemmeside der giver et godt billede af jernbanernes historiske udvikling i området.
10-09-2003 Ferrovie IT Ferrovie.it er en italiensk jernbaneportal der spænder over alt fra modelbaner til virkelighedens jernbaner. Der er billeder, links og artikler omhandlende en lang række aspekter af emnet jernbaner.
09-09-2003 Tram Italia Tram Italia har som det fremgår af navnet valgt sporvogne i Italien som emne. Der findes beskrivelser og billeder af en række italienske sporvejsstrækninger.
08-09-2003 Ferrovie Della Tuscia Ferrovie Della Tuscia omhandler arbejdet med at bevare og udbygge trafikken på denne italienske strækning der er truet af lukning.
07-09-2003 Nonsolotreno Nonsolotreno omhandler ikke alene jernbaner og modelbaner men også meget andet. Der er dog for den tålmodige surfter et par fine billede af italiensk museumsmateriel. Og bemærk så iøvrigt den lidt anderledes menu, helt i jernbanestil.
06-09-2003 Essemme Essemme er en interessant italiensk producent af modeller i skala H0 og 0. Virksomheden fremstiller kun i mindre serier men det er alligevel lykkedes at få en attraktivt sortiment af lokomotiver stablet på benene.
05-09-2003 Miniwelt Miniwelt i den tyske delstat Sachsen bygger en række seværdigheder fra tyske delstater i model. På det seneste er der også kommet enkelte elementer fra den øvrige verden med. Naturligvis findes der også en del om jernbaner (tip: http://www.miniwelt.de/eisenbah.htm).
04-09-2003 Sommerfeldt Eisenbahn-Modelle GmbH Den tyske producent Sommerfeldt har specialiseret sig i modeller af køreledninger og pantografer i forskellige skalaer og lande. Hvis man absolut skal have den mindste detalje af sin østrigske H0e bane på plads, ja så er her et godt sted at starte.
03-09-2003 Highways.dk Selv om highways.dk egentlig er den ultimative repræsentant for privatbilismen er websitet nu værd at besøge alligevel. På siden findes en række artikler om seværdigheder i Danmark samt artikler om en række broer og færger.
02-09-2003 Far´s Fut Fut side Far´s Fut Fut side er først og fremmest et billedgalleri med en billeder fra både før og nu. Specielt interessant er de gamle billeder af modelbaner fra før digitaliseringes og støbemaskinernes tid.
01-09-2003 Atlas Model Railroad Co. Denne amerikanske producent fremstiller materiel i skala N, H0 og 0. Ud over lokomotiver og vogne fremstilles også en række landskabsprodukter. Atlas har desuden softwarepakker i kataloger.
Dagens Link (arkiv)
Oversigt over samtlige Dagens Link
Opret et link til toptop.dk

 
Billedet

 
Der er måske nogle der har læst Agatha Christies "Mordet i det blå tog" og dette tog var ikke fiktion. Her er en reklame på engelsk for toget.
 
Besøg Yahoo's danske afdeling - her finder du blandt andet toptop.dk


Copyright © 1999 - 2007 toptop.dk

TOP OF PAGE