toptop.dk

Total oversigt over alle dagens link

Dato Navn Sprog Beskrivelse
31-10-2003 YEJ, Ystad - Eslövs Järnväg YEJ, Ystad - Eslövs jernbanen beskrives på Rolf Sten's website om svenske jernbaner. Som altid gode billede, facts og kort.
30-10-2003 Svanskogsbanan Alle der har set filmen "Fucking Åmål" vil vide at vi befinder os i den svenske provins når talen falder på byen Åmål. Svanskogsbanan er oplandsbanen i området og den er ved at blive genetableret som museumsbane.
29-10-2003 TTX I amerika er alting ligesom større end vi kender det fra Europa. Således er selskabet der udlejer godsvogne, TTX, også en smule større end vi kender det i Europa.
28-10-2003 Comboios de Carvão em Sines Comboios de Carvão em Sines eller bare kultog. Denne side har en række godt billeder fra kultog i Portugal. Men der findes også andet interessant på denne website. Klik på lokomotivet i toppen af siden
27-10-2003 PAROWOZY Dette polske website er fokuseret på polske damplokomotiver. Hvis man ikke lige er god til polsk er der måske ikke så meget at hente - bortset lige fra de gode billeder. Min personlige favorit er et damplokomotiv der stort set holder lige foran døren hos en McDonald.
26-10-2003 Wascosa Wascosa er en af de store europæiske udlejere er jernbanevogne. Wascosa har specialiseret sig i udlejling af tankvogne. Prøv iøvrigt at køre musen hen over billedet på forsiden af dette website.
25-10-2003 www.teamdochnoch.de Denne side handler om rejser, cykler, billeder og jernbaner. Rejserne foretages på cykler og det giver rig anledning til at tage billeder af jernbaner. Forresten er der også billeder af forfatterens egen modelbane. En flot samling billeder fra hele verden.
24-10-2003 Modellbahnnormen.de De fleste modelbaneinteresserede har sikkert hørt eller set et eller andet om NMRA eller NEM. Denne tyske website har samlet en række henvisninger til aktuelle normer omkring modelbaner. Oven i dette findes der også lidt om tidligere tiders normer indenfor emnet.
23-10-2003 Railforum Nederland Railforum Nederland er en hollandsk sammenslutning af selskaber der enten arbejder i, eller har interesser i, jernbanesektoren.
22-10-2003 RAILWAY SYSTEMS SUPPLIERS RSSI er en sammenslutning af producenter der fremstiller kommunikations- og signaludstyr til jernbanesektoren.
21-10-2003 InterFrigo - InterContainer InterFrigo - alle der har haft en modelbane vil sikkert genkende navnet Interfrigo og huske de hvide kølevogne. Dette er sammenslutningens officielle hjemmeside.
20-10-2003 UIP UIP er den internationale sammenslutning af ejere af private jernbanevogne, dvs selskaber som Hoyer og lignende. På hjemmesiden findes en rækker artikler og nyhedsbreve, samt en række henvisninger til, og standpunkter vedrørende EU regulativer om jernbanetrafik.
19-10-2003 The New Erector® Locomotive Artiklen om Erector lokomotivet genskaber tråden tilbage til tiden med Meccano byggesæt og populær mekanik. En omvej som en del af de ældre modelbanebyggere måske stadig husker.
18-10-2003 Transport Museum Transport museet i Wolwerhampton har et godt lille afsnit om deres egen jernbane og om den korte periode i 1860'erne til 1920'erne hvor der blev produceret lokomotiver i byen.
17-10-2003 71000 Duke of Gloucester De fleste vil nok have gættet at 71000 Duke of Gloucester er navnet på et lokomotiv. På websitet kan man læse om hvordan det i sidste øjeblik blev reddet fra skrotning og at man derved bevarede et stykke britisk jernbanehistorie.
16-10-2003 The Locomotive Company, Inc. The Locomotive Company, Inc. Sælger forskellige reservedele til lokomotiver, herunder hele dieselmotorer. Skulle man mangle en motor til sin F7 skala 1:1 er det stedet at finde den.
15-10-2003 Grimstrup Film Grimstrup Film er en af de garvede danske producenter af jernbanefilm. Til de mere kendte film hører nok serien med "Strejftog". Desuden forhandles film om forskellige danske og udenlandske jernbaner.
14-10-2003 Locos in Profile Locos in Profile er Richard Green's mesterværk. Hans website er drevet af en sammenhængende layout med et godt jernbanerelateret farvevalg. Ud over dette kan Richard Green noget vi andre ikke kan, han kan tegne / male lokomotiver i profil så det er en sand fornøjelse at se på dem.
13-10-2003 Erik Teunissen Tag nu endelig ikke fejl af denne flamske hjemmeside. Emnet er jernbaner i Norge og der findes gode artikler om nogle norske baner. Desuden er der en godt gennemarbejdet artikel om Flams som model.
12-10-2003 ELTIS ELTIS er et EU initiativ der har til formål at fremme udvekslingen af information omkring effektiv udnyttelse af kollektive transportformer i EU. ELTIS henvender sig til alle der arbejder med at forbedre mobilitet samt effektiv og sikker transport. Der er et væld af henvisninger til erfaringer høstet i forskellige projektet samt gode oversigter over en række EU regler for området. Eneste minus er at dette website der udgiver sig for at være europæisk kun findes på de tre hovedsprog tysk, engelsk og fransk - med mindre det er et signal fra EU om hvem der har mest brug for hjælp og støtte
11-10-2003 The 2mm Scale Association Foreningen af 2mm (1:152) modeljernbaner i Storbritannien.
10-10-2003 York Railway Modellers Toronto, Ontario, Canada HO model
09-10-2003 www.signalpost.dk Websted om privatbaner i midtjylland, aktuelle begivenheder om privatbaner, magasin med anmeldelser af privatbanerelaterede emner og rejseguide.
08-10-2003 Ofotbanen Norsk selskab der blev stiftet for at overtage driften mellem Narvik og den svenske grænse.
07-10-2003 Kuswa Gerd Kuswa er en lille selvstændig producent som det er lykkedes at opbygge en lille produktion i spor N, TT og H0. Hovedproduktet er små elektiske lokomotiver som de typisk fandtes på små privatbaner.
06-10-2003 PHLFRR Denne hollandske hjemmeside er fyldt med materiale omkring amerikanske modelbaner i Europa. Skulle man ikke være helt stiv i det flamske er der stadig masser af gode billeder eller links at hente på denne side.
05-10-2003 HALWA Fra HALWA kan man få en del interessante modeller til sit modelbaneanlæg i enten spor N, Z, TT eller H0. Alle modeller er kendetegnet ved en høj detaljering og produktion i små serier.
04-10-2003 EIPO Präzisionsmodelle Denne tyske producent har specialiseret sig i tilbehør til spor N. Der produceres enkelte tilbehørselementer der gør det muligt at superdetaljere forskellige modeller.
03-10-2003 BNSF BNSF's officielle website
02-10-2003 Backwood Miniatures Hvis man går og drømmer om at bygge en smalsporet jernbane efter britisk eller amerikansk forbillede er denne producent bestemt interessant. Som niche har man valgt at bygge smalsporsmateriel til industri- og skovbaner. Garrat og Faries hører til sortimentet.
01-10-2003 Manchester Model Railway Society Manchester Model Railway Society er en af storbritanniens ældste modelbaneklubber og her arbejder man med modelbaner på et virkelig højt niveau. Se under "Layouts" og lær hvordan man kan skabe meget realistiske miljøer.
Dagens Link (arkiv)
Oversigt over samtlige Dagens Link
Opret et link til toptop.dk

 
Billedet

 
Der er måske nogle der har læst Agatha Christies "Mordet i det blå tog" og dette tog var ikke fiktion. Her er en reklame på engelsk for toget.
 
Besøg Yahoo's danske afdeling - her finder du blandt andet toptop.dk


Copyright © 1999 - 2007 toptop.dk

TOP OF PAGE