toptop.dk

Total oversigt over alle dagens link

Dato Navn Sprog Beskrivelse
31-12-2003 Herning Banegårdscenter Denne side om Herning Banegårdscenter beretter kort om Herning banegårds historie men rummer samtidigt også en række fine billeder fra den gamle station i Herning.
30-12-2003 Lego Modelbane Tja, hvis der stadig er nogen der går rundt og tror at dette her med Lego og tog er noget for meget små børn må de hellere tro om igen. Her et interessant "lille" anlæg fra Jylland.
29-12-2003 Walkaway Station Museum Walkaway Station Museum i Australien. En enkelt side der beretter lidt om museet og viser åbningstiderne. Interessant navn for et museum "Walkaway". Flot lille landstation i øvrigt.
28-12-2003 Rahmi M Koç Museum Dette tyrkiske museum har som hovedemner transport og kommunikation. På museets hjemmeside findes der en del artikler og billeder om jernbaner.
27-12-2003 Netrail Netrail er en svensk virksomhed der brugt jernbanemateriel. Virksomheden sælger primært materiel for de skandinaviske godsselskaber.
26-12-2003 Hartaas Lidt norsk jernbanehumor plus et par links og lidt billeder.
25-12-2003 Steam Museum (GWR) Steam Museum kan vel bedst sammenlignes med DSB's jernbanemuseum i Odense. Som museet i Odense hylder Steam Museum også kun et selskab og det er GWR (Great Western Railway).
24-12-2003 Garden Railway Club Greater Vancouver Garden Railway Club er som navnet siger en forening af havebaneentusiaster. Hvert år afholder de et specielt julearrangement med kørsel i sne og ved aftentide.
23-12-2003 Sparda Bank Sparda Bank er de tyske jernbanearbejderes bank og denne artikel omhandler bankens 100 års jubilæum.
22-12-2003 Epoke II Thomas Nosske har lavet et virkelig godt website om Deutsche Reichsbahn i Epoke II hvilket vil sige 1919 - 1945. Her findes mange interessante informationer for alle der interesserer sig for denne begivenhedsrige periode.
21-12-2003 Poppoya Poppoya er navnet på en japansk film der som hovedperson har en jernbanemand. Denne korte beskrivelse af filmen stammer fra et tysk website.
20-12-2003 The Nottingham & Melton Railway Skulle man mangle en undskyldning for at tage på pubcrawl i det nordlige England er der altid muligheden for at besøge den nu nedlagte "The Nottingham & Melton Railway" langs hvilken der befinder sig adskillige muligheder for at få en lille "forfriskning". På de mere seriøse plan skal dette website roses for sin meget strukturerede gennemgang af denne banelinie og dens historie.
19-12-2003 Chris Nevard *** Man tager en god lang aften, en PC, en Internetforbindelse samt interessen for britiske jernbaner. Chris Nevard har ganske ubemærket opbygget en flot website om nedlagte britiske jernbaner og eksisterede museumsbaner. Der findes på dette website mange fine historiske billeder og en hel del aktuelle billeder. Husk endelig at besøge siden om hans modelbaneaktiviteter - for mig tæller hans Combwich Branch blandt et af de mest gennemarbejdede layouts overhovedet.
18-12-2003 The newest old railway "The newest old railway" er et italiensk website der omhandler forsøget på at renovere en forholdsvis ung, men alligevel nedlagt, jernbane.
17-12-2003 Williamsburg Bridge Railway terminal OK, jeg tilstår at denne website har været benyttet tidligere. Dog er specielt denne side interessant fordi den omhandler en station hvor der både var en forholdsvis stor trafik af sporvogne og lokaltog (interurbans) Williamsburg Bridge Railway terminal er dermed måske en ikke uinteressant inspirationskilde til modelbaneentusiaster der vil bygge noget ud over det sædvanlige. Meget trafik på ganske lille plads.
16-12-2003 Sakleshpur Abandoned Railway Track Trekking Denne side omhandler en vandretur på en nedlagt jernbane i asien hvilket måske hører til de mere sjældne historier der kan findes om jernbaner på Internettet.
16-12-2003 Westinghouse Inter-Works Railway Company Westinghouse Inter-Works Railway Company var oprindeligt tænkt som et rigtigt passagerselskab men endte sine dage som virksomhedsinternt selskab. I dag bruges navnet af en modelbanesforretning.
15-12-2003 Ferrovie del Sud-Est Et for italienske jernbaneentusiaster åbenbart uutømmeligt emne er jernbaner i det syd-østlige Italien. For os andre der ikke kan komme til Italien helt så tit som vi ønsker giver det muligheden for at se temaet fra flere forskellige synsvinkler. Dette website er omfattende i sin gennemgang og har alt lige fra køreplaner til modeller.
14-12-2003 Mondo dei Treni Billeder fra alverdens jernbaner er hvad der er at finde på dette italienske website. En hurtig gennemgang afslørede blandt andet tog fra Italien og Norge.
13-12-2003 Treni Trazione Stationi Den officielle titel på denne side er "Treni Trazione Stationi della Ferrovia Circumetnea di Catania". Altså jernbaner og stationer i omegnen af Catania. Ud over det interessante navn kan man finde mange gode billeder af tog, stationer og strækninger.
12-12-2003 GRAF GRAF er en forening af italienske jernbaneentusiaster. På deres hjemmeside findes der en del billeder og artikler om temaet jernbaner i Italien
11-12-2003 Renzo, Train Simulator Italieneren Renzo stiller en række add-on downloads til Microsoft Train Simulator til rådighed fra sin hjemmeside.
10-12-2003 Triebfahrzeugseite (CH) Triebfahrzeugseite betyder egentlig "Trækkraft siden" og det dækker ganske godt over denne side fra Schweitz. Den indeholder en række forklaringer over navngivningen af typer i Schweiz samt links og billeder.
09-12-2003 MWB MWB står for Mittelweserbahn og dækker over en større tysk udlejningsvirksomhed af lokomotiver. MWB disponerer over lokomotiver lige fra lidt ældre Köf og til de helt nye typer fra Siemens.
08-12-2003 AbRail Databases AbRail databases indeholder en række opslagsbaser om britisk jernbanemateriel. Eks om elektriske eller diesel lokomotiver i Storbritannien men også en oversigt over samtlige aktuelle operatører i Storbritannien (og det er flere end man umiddelbart skulle tro)
07-12-2003 EngineArt R. Guy Beresford-Linnell er maler og han har specialiseret sig i at male jernbaner og øvrige tekniske genstande. På hans hjemmeside kan man bese (og bestille) han værker. Måske en lidt anderledes gave for den jernbaneinteresserede med tegnebogen i orden.
06-12-2003 Batenburg Maarten Batenburg's hollandske website er fyldt med gode links til jernbanerelaterede websites. Hvis man interesserer sig for lidt mindre kendte britiske websites om jernbaner er dette et godt sted at gå på jagt.
05-12-2003 EWS EWS (English Welsh Scottish) er en af de største jernbanegodsselskaber i Storbritannien. Virksomheden vedligeholder et interessant og meget åbent website. F.eks. Er der et stort billedgalleri til fri afbenyttelse for private.
04-12-2003 Reuschling Den tyske virksomhed Reuschling lever af at moderniserer ældre rangerlokomotiver for privatbaner og større industrivirksomheder. På virksomhedens hjemmeside kan man få et indtryk af hvilke typer der typisk arbejdes med.
03-12-2003 Leipziger Parkeisenbahn LeipzigerParkeisenbahn er en interessant smalsporet (600mm) parkbane i den tyske storby Leipzig. Af speciel interesse er nok at man råder over et specialfremstillet 600 mm damplokomotiv fra Krauss af årgang 1925.
02-12-2003 Trenisardo Trenisardo er en privat italiensk hjemmeside der beskæftiger sig med jernbanedriften på Sardinien. Der findes lidt tekst om emnet samt et par links og lidt billeder.
01-12-2003 Ferrovie Sud Est Et italiensk website der omhandler "Sud Est" banerne.
Dagens Link (arkiv)
Oversigt over samtlige Dagens Link
Opret et link til toptop.dk

 
Billedet

 
Der er måske nogle der har læst Agatha Christies "Mordet i det blå tog" og dette tog var ikke fiktion. Her er en reklame på engelsk for toget.
 

Besøg Yahoo's danske afdeling - her finder du blandt andet toptop.dk


Copyright © 1999 - 2007 toptop.dk

TOP OF PAGE