toptop.dk

Total oversigt over alle dagens link

Dato Navn Sprog Beskrivelse
31-05-2005 PhanstasRail The Phantasrail Galleries er en samling af jernbanebilleder grupperet i forskellige gallerier der dækker det meste af verden. Billeder er optaget af Les Pitcher mellem 1960 og i dag.
30-05-2005 traiN'ternet Hjemmeside for franske modelbaneentusiaster der kører efter amerikanske forbilleder.
29-05-2005 Die zb Zentralbahn AG Jernbaneselskab i det centrale Schweiz der driver en række smalsporede strækninger.
28-05-2005 Brazilian Trains Som navnet siger, jernbaner - og materiel - i Brasilien. En mængde billeder og fakta.
27-05-2005 Electric Lines in Southern Ontario På denne side finder man som navnet siger en del information om elektrificerede jernbaner og sporveje i det sydlige Ontario, Canada. Området er interessant fordi det er her de store byer i det østlige Canada ligger.
26-05-2005 Die Deutsche Eisenbahn-Gesellschaft (DEG) Die Deutsche Eisenbahn-Gesellschaft (DEG) - Connex i Tyskland
25-05-2005 Tog-Sim TogSim er en af de efterhånden mange danske sider der beskæftiger sig med Microsoft Train Simulator og Trainz. Hos tog-sim.dk, som siden helt korrekt hedder, finder du et godt besøgt forum og en liste med materiel og ruter.
24-05-2005 MSTS Steamtrains MSTS Steamtrains arbejder med at fremstille noget så interessant som realistisk dampende lokomotiver til Microsoft Train Simulator.
23-05-2005 Kimsim Et stort engelsk website om Microsoft Train Simulator der har en masse downloads og øvrigt materiale relateret specifikt mod britiske jernbaner.
22-05-2005 Aufbau und Technik der Dampflokomotive Et stort tysk website der udelukkende omhandler de tekniske aspekter omkring damplokomotiver. Mange tegninger, billeder og artikler om emnet.
21-05-2005 Trainsim.com Et af de virkelig store websites vedrørende simuleringer. Her findes en mænge information om og materiale til blandt andet Microsoft Train Simulator og Trainz
20-05-2005 Routebilders Et af de store danske Microsoft Trainsimulator websites. Mange downloads og god info om materialet.
19-05-2005 Oltimerklubben Meget flot dansk website der beskæftiger sig med at fremstille ældre materiel til Microsoft Train Simulator.
18-05-2005 TS-EF Erich & Kasper Falensteen
17-05-2005 Trainz 4 You Trainz4you er grundlagt af 4 venner der har den fælles interesse, at skabe virtuelle modeller af jernbanemateriel. Målet er at blive danmarks størte site inden for området inden for en overskuelig fremtid.
16-05-2005 Rasmus Skov Stort billedgalleri af dansk og udenlandsk materiel lagt online af Rasmus Skov.
15-05-2005 Gregand.dk Peter Frost har lavet denne omfattende side med mange fine billeder og film af dansk materiel.
14-05-2005 Lollandsbanen Privat Lollandsbanen Privat er en nyere hjemmeside hvor man kan finde en del information og billeder fra Lollandsbanen. Mest interessant er siden dog for alle der interesserer sig for Microsoft Train Simulator hvor der findes en del add-on materiale om Lollandsbanen
13-05-2005 Transportsiden Transportsiden er en forholdsvis ny dansk side med et meget stort temaområde dækkende alt fra skibe, fly, busser og tog.
12-05-2005 Handcar.Net Handcar.Net er et amerikansk website der handler om dræsiner i skala 1:1 og i 1;87, 1:160 m.fl.
11-05-2005 Phil's Loco Page På dette website finder man billeder af diesellokomotiver fra det meste af verden. Og udvalget er righoldigt, USA, Tyskland, Malaysia etc..
10-05-2005 The Chicago Tunnel Company Railroad Engang fandtes der en sporvej eller tunnelbane under Chicago. I dag benyttes resterne af det nu nedlagte system til at give plads til nogle af byens mange elektroniske kommunikationslinier. En kort rapport fra en tur under Chicago.
09-05-2005 Havarikommissionen for Jernbane Havarikommissionen for Civil Luftfart og Jernbane er en selvstændig institution under Transport- og Energiministeriet. Havarikommissionen har til formål at undersøge flyvehavarier og alvorlige flyvehændelser samt jernbaneulykker og -hændelser med henblik på forebyggelse ved at klarlægge omstændighederne og årsagerne.
08-05-2005 Langelandsbanen Mikkel Fagerli har opbygget et website om Langelandsbanen hvor man kan finde en masse interessante billeder. Der er også lagt an til en række artikler om banen. Læs således den muntre historie om "badetoget".
07-05-2005 Havarikommissionen for Civil Luftfart og Jernbane Havarikommissionen for Civil Luftfart og Jernbane er en selvstændig institution under Transport- og Energiministeriet. Havarikommissionen har til formål at undersøge flyvehavarier og alvorlige flyvehændelser samt jernbaneulykker og -hændelser med henblik på forebyggelse ved at klarlægge omstændighederne og årsagerne.
06-05-2005 Shropshire Railway Society Shropshire Railway Society er som navnet siger en (engelsk) forening der er bosiddende i Schropshire og har jernbaner som hovedformål. Her taler vi museumsbaner og på hjemmesiden finde en del artikler og en række fine billeder (se under "SRS Photo Gallery")
05-05-2005 The Fylde Tramway Society Foreningen "The Fylde Tramway Society" er over 30 år gammel og blev grundlagt med det formål at bevare de gamle sporvogne i Blackpool. I dag driver foreningen en række aktiviteter ud over kerneområdet der går på bevaring af de gamle spændende sporvogne.
04-05-2005 Ferrovie del Gargano Gargano er området på den italienske hæl og Ferrovie del Gargano er følgelig det trafikselskab der betjener området. På deres hjemmeside kan man finde alle relevante informationer om køreplaner og de tjenester banen yder sine kunder. Der findes også en række gode billeder af banens materiel optaget på den meget smukke strækning.
03-05-2005 CAF CAF er en spansk producent af materiel til jernbaner rundt omkring i verden. Virksomheden leverer alt lige fra nøglefærdige metro- og sporvejssystemer over nærtrafikstog og til moderne højhastighedstog. Det primære marked findes på den Iberiske halvø men i de senere år har virksomheden også fået en del ordrer i andre verdensdele.
02-05-2005 Herimo Helmut Riering's website handler om modelbaner i spor N. Men det er ikke kun for folk med hang til spor N der er noget at hente. Der finde en række artikler omkring hvordan man bygger eller forbedrer forskellige ting til modelbanen. Der er alt fra søer og floder over forbedringer af modelbiler og til indbygning af elektronik i sporvogne.
01-05-2005 HK Trafik & Jernbane HK Trafik & Jernbane er en brancheafdeling inden for HK-forbundet. Det vil sige, at HK Trafik & Jernbane dækker en hel branche i modsætning til HK's lokale afdelinger, der er tilknyttet bestemte geografiske områder. Branchen er trafikvirksomheder over hele landet - herunder alle HK-arbejdspladser inden for jernbaneområdet.
Dagens Link (arkiv)
Oversigt over samtlige Dagens Link
Opret et link til toptop.dk

 
Billedet

 
Der er måske nogle der har læst Agatha Christies "Mordet i det blå tog" og dette tog var ikke fiktion. Her er en reklame på engelsk for toget.
 

Besøg Yahoo's danske afdeling - her finder du blandt andet toptop.dk


Copyright © 1999 - 2007 toptop.dk

TOP OF PAGE